Bel ons 085 888 3452
085 888 3452

Bel ons van maandag tot vrijdag
tussen 8.30u en 18.00u

Bel ons 085 888 3452
WHY ORDER WITH ONEDIRECT?

WAAROM BESTELLEN BIJ ONEDIRECT?
Bij Onedirect staan onze klanten op de eerste plaats!Lees de reacties van onze klanten over de service van Onedirect

Twee weken na uw bestelling zal u verzocht worden uw mening te geven over uw
aankoop en Onedirect's klantenservice.

  • 1) Behulpzame en pro-actieve werknemers

   Ons verkoopteam krijgt voortdurend training om te verzekeren dat zij beschikken over de meest actuele kennis en vaardigheden die nodig zijn om alle verzoeken te kunnen behandelen.

   Comments"Instructies voor het koppelen van apparaten worden standaard bij het product geleverd maar het Onedirect team e-mailde me alsnog de instructies als een extra service. Zou ik nog eens mijn aankoop bij hen doen? Zonder twijfel." E.B.


  • 2) Snelle reacties

   Uw telefoontjes zijn erg belangrijk voor ons en ons team van professionals is altijd beschikbaar om u te assisteren en verder te helpen.

   Comments"Een snelle en efficiente service. Het product voldeed precies aan alle eisen en hun website is makkelijk navigeerbaar." B.L.


  • 3) Advies voor elke soort bedrijf

   Wij hebben toegewijde werknemers voor grote accounts en midden-en kleinbedrijven die zijn gespecialiseerd om u te adviseren over de beste oplossingen voor uw bedrijf.

   Comments"Onedirect bood het juiste product voor de juiste prijs en het werd precies op tijd bezorgd. Ik kan niet meer vragen dan dat. Bedankt Onedirect." HDCCTV.CO.UK


  • 4) Een op maat gemaakte prijsopgave binnen 4 uur

   Vraag een gratis op maat gemaakte prijsopgave aan bij onze specialisten! Zij zullen u binnen 4 uur beantwoorden! Ontdek meer!

   Comments"Erg vriendelijke, behulpzame en professionele adviseerders waarbij niets te veel moeite is" Mr. M


  • 5)Gratis 14 dagen op proef

   Probeer gratis 14 dagen! Mocht u niet tevreden zij, dan betalen wij het betaalde bedrag volledig terug! Deze aanbieding is enkel geldig voor headsets. Ontdek meer!

   Comments"Ik zou Onedirect zeker weer gebruiken omdat zowel de prijs, service, communicatie alsmede de algehele service eerste klas was" V.L


  • 6)Permanente voorraad

   We hebben meer dan 2000 producten in onze catalogus, 98% daarvan is op voorraad!

   Comments"Onedirect's website is gebruiksvriendelijk, de prijzen zijn goed en de klantenservice is uitmuntend" Wiltshire Farm Foods Watford


  • 7)Gratis levering

   We bieden gratis levering voor bestellingen! Ontdek meer!

   Comments"Vriendelijk, geinformeerd, efficient en professioneel! Ik zal zeker weer met Onedirect in zee gaan!" Zeto CSL


  • 8)Snelle levering

   96% van de bestellingen worden dezelfde dag nog verstuurd! Alle bestellingen die zijn gemaakt voor 15.00u worden dezelfde dag nog verzonden. Ontdek meer!

   Comments"Ik zal zeker weer zaken met hun doen. Mijn ervaring was probleemloos en ze waren bovendien heel snel met de verwerking" APS


  • 9)Fabrieksgarantie

   Al onze producten hebben een fabrieksgarantie, in de meeste gevallen van 2 jaar.

   Comments"Ik heb alle vertrouwen in hun service en ik zal zeker verder gebruik van hen maken" T.B


  • 10)Technische assistentie

   Ons technische team is bereikbaar voor gratis telefonisch advies en om u te helpen bij het installeren van de aangekochte producten. Ook zullen zij u graag helpen in het geval er een product defect is.

   Comments"De klantenservice zowel voorafgaand als na aankoop had niet beter kunnen zijn en ieder technisch probleem werd onmiddelijk en geduldig opgelost." Mrs. M


Bij Onedirect staan de klanten op de eerste plaats!