085 888 3452

Bel ons van maandag tot vrijdag
tussen 8.30u en 18.00u

Bel ons

Gratis levering! Op bestellingen boven de 150€

ABOUT US

OVER ONS
Onedirect: de professionele telecommunicatie experts


Onedirect is sterk gegroeid sinds het werd opgericht in 1999 in Frankrijk. We zijn nu actief in Spanje, Italië, Portugal, Duitsland, Nederland, België, Luxemburg en het Verenigd Koninkrijk. Onedirect is Europa's nummer 1 leverancier van professionele telecommunicatie-apparatuur. We hebben meer dan 2000 producten en accessoires in onze catalogus en meer dan 96% van de bestellingen worden verzonden op dezelfde dag!


Waarom Onedirect?

 • Ons team van experts is speciaal getraind om u te assisteren bij het vinden van het product dat aan uw behoeftes voldoet
 • Gratis bezorgd in heel Nederland via een standaardlevering
 • Goede kwaliteit klantenservice en advies voor, tijdens en na uw bestelling
 • Gratis technische assistentie voor het opzetten van uw nieuwe producten


Onze beloftes

 • Geen verborgen kosten

  Er zijn geen verborgen kosten wanneer u bij Onedirect bestelt. Alle prijzen in onze catalogus staan vermeld zonder BTW. Wanneer u bestelt zult u de prijs incl. BTW zien in uw de winkelwagen. Kiest u voor een standaardlevering, dan wordt uw bestelling gratis bezorgd op een adres in Nederland, België of Luxemburg. Als u vragen heeft neem dan contact op met onze klantenservice op 085 888 3452

 • Ons beleid: professionele telecommunicie apparatuur tegen de beste prijs!

  Bij Onedirect weten we dat duidelijke en effectieve communicatie fundamenteel is voor uw bedrijf en daarom verkopen we alleen producten van de beste merken om kwaliteit te garanderen. Onze technici testen alle producten uit onze catalogus en ons team van experts is getraind om u te helpen de beste apparatuur te vinden, dat aansluit op uw behoeftes.

 • U heeft te maken met een team van professionals

  In iedere vestiging bevindt zich een goedgetraind en gemotiveerd sales team. Al onze werknemers volgen voortdurend training om te verzekeren dat zij beschikken over de meest actuele kennis en vaardigheden die nodig zijn om alle verzoeken te kunnen behandelen. Zij bieden u advies en begeleiding om de beste oplossingen te vinden voor uw bedrijf gebaseerd op de bestaande infrastructuur. Ons team van professionals:

  · Voorziet u van duidelijke en precieze informatie over onze producten
  · Adviseert u op technische en economische behoeftes
  · Kan u antwoord geven over de technische compatibiliteit met uw bestaande infrastructuur in het bedrijf

  Onedirect heeft een goede relatie met de top fabrikanten van telecommunicatieapparatuur, die ons op de hoogte houden van alle ontwikkelingen en producten. Hierdoor beschikken wij over de meest recente kennis over producten en kunnen wij u snel helpen. Wij beloven een gratis offerte in minder dan 4 uur voor al uw technische aanvragen.

 • Belangrijke accounts

  Wij bieden flexibele en persoonlijke service voor grote bedrijven die regelmatig bestellingen plaatsen, ook in grote hoeveelheden en op verschillende plaatsen. Onze afdeling voor Belangrijke Accounts kan speciale prijzen bieden en zorgen voor persoonlijke accountmanagers voor onze grootste clienten.

 • Permanente voorraad

  Bijna al onze producten zijn permanent in voorraad, wat betekent dat de wachttijd kort is! Ons logistieke team is fulltime bezig met alle producten te voorbereiden en te verzenden vanuit ons magazijn. Ongeveer 96% van de bestellingen die geplaats zijn voor 15:00uur worden dezelfde dag nog verzonden!


Geschiedenis

Onedirect was het eerste bedrijf in Frankrijk gespecialiseerd in telecommunicatie systemen.

1999 - Onedirect Frankrijk opgericht door Emmanuel en Amélie Stern - Hervé en Frédérique Lafont
2001 - Onedirect Spanje opent vestiging in Barcelona
2006 - Onedirect Italië vestigt zich in Milaan en processen worden gestart in Portugal
2008 - Het bedrijf groeit tot 90 werknemers en processen starten in Duitsland
2009 - Onedirect viert haar 10e jubileum
2010 - GIMV Europe wordt een Onedirect shareholder
2013 - Onedirect opent een vestiging in het Verenigd Koninkrijk
2014 - Onedirect ontvangt de prijs Favor'i 2014, voor beste verkoopsite voor professionals
2015 - 100ste uitgave van de Onedirect catalogus
2016 - NAXICAP, een Franse private equity-speler, volgt GIMV op en wordt meerderheidsaandeelhouder