085 888 3452

Bel ons van maandag tot
vrijdag tussen 8.30u en 18.00u

Bel ons

Headset Accessoires Koopgids

Conferentietelefoons zijn een belangrijke aanwinst voor vele bedrijven. Desalniettemin kan het kiezen van een geschikte telefoon een overweldigende taak zijn. De onderstaande FAQ-sectie geeft antwoord op een aantal meest gestelde vragen van onze klanten over het kopen van een vergadertelefoon.

Conferencing Koopgids
Kostenvoordeel
Bespaar tijd en geld (op reiskosten), terwijl u tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk verkleint.

Productiviteit verhogen
Besteed meer tijd aan uw werk en minder tijd aan het reizen naar vergaderingen.

Verbeter de communicatie met medewerkers en klanten
Maak gebruik van verbeterde communicatie doormiddel van een geavanceerd conferentiesysteem.

Wanneer u besluit te investeren in uw eerste conferentietelefoon, zorg er dan voor om onze volledige koopgids hieronder te downloaden. Deze zal u helpen bij het kiezen van het juiste model voor uw individuele behoeftes.
Analoog of VoIP
Het is belangrijk om eerst een keuze te maken tussen een traditionele analoge telefoon met een connectie via PSTN (Public Switched Telephone Network) of een VoIP (Voice over Internet Protocol) telefoon, met een connectie via het internet.

Welke functies heeft u nodig?
Het is tevens belangrijk dat u kijkt naar welke functies u wenst te hebben. Dit kan bijvoorbeeld een jack headset poort zijn voor privé gesprekken of een telefoon die compatibel is met UC-platformen zoals Skype for Business, Microsoft Lync, en Jabber etc.

Gewicht en draagbaarheid
Indien u opzoek bent naar een draagbare oplossing voor vergaderingen voor onderweg, is een lichtgewicht en compacte telefoon welke via USB of Bluetooth aangesloten kan worden aan te raden.
Een VoIP conferentie telefoon maakt gebruik van een internetverbinding om te bellen en gebeld te worden, in plaats van een traditioneel telefonisch netwerk.
Full-duplex is een technologie die ervoor zorgt, dat het geluid eerlijk verdeeld wordt tussen de luisteraar en de spreker, waardoor beide deelnemers tegelijk kunnen praten.
Een uitbreidbare conferentietelefoon is een telefoon waarbij de dekking van het geluid vergroot wordt via uitbreidingsmicrofoons.
Videoconferencing werkt in principe hetzelfde als standaard conferencing, doormiddel van gebruik van een telefoon of internetverbinding. Voor een videoconferentie benodigd u een camera en microfoon.
Bedrijven uiten vaak hun bezorgdheid over de veiligheid van videoconferencing. Het is belangrijk om te weten dat videodiensten gecodeerd worden door hostservers, met name bij abonnementen.
Voor meer informatie, download onze koopgids die u verder kan helpen met het maken van de juiste beslissing.
DOWNLOAD ONEDIRECT´S KOOPGIDS
Download Conferencing KoopgidsDOWNLOAD CONFERENCING KOOPGIDS
DESKUNDIG ADVIES NODIG?
BEL ONS OP
085 888 3452