Bel ons 085 888 3452
085 888 3452

Bel ons van maandag tot vrijdag
tussen 8.30u en 18.00u

Bel ons 085 888 3452

Walkie Talkie Koopgids

Walkie talkies zijn een efficiënte en snelle manier om te communiceren met anderen op dezelfde frequentie. Ze zijn makkelijk te gebruiken en erg handig voor werkomgevingen of vrijetijdsbesteding buitenshuis, op plaatsen waar een mobiele telefoon niet geschikt is. Omdat er vele verschillende modellen zijn, hebben wij voor u een paar vragen samengesteld om u te helpen bij het vinden van de juiste walkie talkie.

Walkie Talkie Koopgids
Wij hebben een groot aantal licentievrije, recreatieve walkie talkies waar u uit kunt kiezen voor activiteiten zoals wandelen, skiën, kamperen of golfen.
Dit hangt er van af of u van plan bent de walkie talkie binnenshuis of buitenshuis te gebruiken. Licentievrije walkie talkies hebben tot 2 km bereik.*

* Alle objecten (bijvoorbeeld betonnen muren of bergen) die een belemmering van het signaal veroorzaken, zullen het bereik verminderen.
Bij het kopen van een walkie talkie is het belangrijk om op de volgende functies te letten:
  • Frequentie (UHF of VHF)
  • Zendbereik
  • IP-waarde
  • Schokbestendigheid voor extreme omgevingen
  • PTT en VOX voor hands-free gebruik
  • Oplaadbare batterij
VHF-frequenties (zeer hoge frequentie) variëren van 150MHz-175MHz en hebben een duidelijke lijn, vrij van obstakels nodig. In tegenstelling tot UHF-frequenties (ultra-hoge frequentie) die van 400MHz-475MHz variëren, werken deze beter in de bebouwde kom.
U dient dit te overwegen bij het kiezen van uw walkie talkie, omdat u wellicht een robuuste, waterbestendige walkie talkie voor vochtige of zware omstandigheden nodig heeft, zoals op een bouwplaats of binnen de agrarische industrie. U zou ook kunnen overwegen om een walkie talkie aan te schaffen die volledig waterdicht en stofbestendig, doordat de omgeving bijzonder ruw is.
DOWNLOAD ONEDIRECT KOOPGIDS
Download Walkie-talkie Koopgids


DOWNLOAD WALKIE-TALKIE KOOPGIDS
DESKUNDIG ADVIES NODIG?
BEL ONS OP
085 888 3452