085 888 3452

Bel ons van maandag tot vrijdag
tussen 8.30u en 18.00u

Bel ons

Gratis levering! Op bestellingen boven de 150€

Walkie Talkie Accessoires Koopgids

Aangezien er breed scala aan accessoires beschikbaar zijn voor uw Walkie Talkie, allemaal ontworpen om u en uw collega’s te helpen het beste uit uw walkie-talkie te halen, we hebben een aantal vragen samengesteld voor het kiezen van de meest geschikte walkie-talkievoor uw behoeften.

Walkie Talkie Koopgids
Voor buitenactiviteiten is er een scala aan oordopjes beschikbaar voor uw walkie-talkie. Wanneer u werkt in de bouw, zijn gehoorbeschermers de ideale accessoire voor dit soort werk.
Of u nu aan het genieten bent van een fietstocht met uw vrienden of werkt met apparaten die een hands-free kit of headset vereisen. Met de vele beschikbare stijlen, variërend van met of zonder microfoon tot microfoon-helmen vindt u de perfecte walkie-talkie die past bij uw behoeften.
Wanneer u werkt in een omgeving met blootstelling aan lawaai, zoals fabrieken, luchthavens of de bouw, kan gehoorbescherming nodig zijn als onderdeel van gezondheids- en veiligheidsvoorschriften.
Dit zijn de ideale accessoires als u moet spreken of luisteren zonder de walkie-talkie van zijn riem te verwijderen.
Met een breed scala van zacht leer tot waterdicht, is gebruik van beschermende hoezen en draagtassen een geweldige manier om de bescherming te bieden aan uw walkie-talkie.
Dit zal afhangen van de walkie-talkie die u hebt en de frequentie die u gebruikt. De meeste radio's worden geleverd met oplaadbare batterijen. Vervangende accu's zijn ook beschikbaar wanneer u niet in staat bent op te laden op een bepaald moment.
U heeft slechts één oplader nodig wanneer u niet regelmatig gebruik maakt van uw walkie talkie, maar bij gebruik van meer dan twee radio's op hetzelfde moment, zijn multi-unit laders beschikbaar.
DOWNLOAD ONEDIRECT KOOPGIDS
Download Walkie-talkie Accessoires Koopgids


DOWNLOAD WALKIE-TALKIE ACCESSOIRES KOOPGIDS
DESKUNDIG ADVIES NODIG?
BEL ONS OP
085 888 3452