Bel ons 085 888 3452
085 888 3452

Bel ons van maandag tot vrijdag
tussen 8.30u en 18.00u

Bel ons 085 888 3452

FAQ Telefoontoestellen

Met zoveel telefoontoestellen kan het lastig zijn een keuze te maken. Daarom, hebben wij een aantal veelgestelde vragen beantwoord om het proces gemakkelijker te maken voor u.

FAQ Telefoontoestellen
VoIP, Voice over IP, geeft de mogelijk te kunnen converseren over het internet en een ander IP netwerk. IP telefonie biedt u een zeer uitgebreide mogelijkheid aan functies. Daarnaast bespaart het u kosten, doordat u belt via datanetwerk.
Antwoord op deze vraag is erg gemakkelijk: er is geen verschil. In 2015 werd Skype for Business de vervanging van Microsoft Lync. Skype for Business beschikt net als zijn voorganger over IM, voice en video gesprekken, en online gesprekken. Echter gaat Skype for Business net een stapje verder en heeft het beschikking over: call-encryptie, authenticatie via Active Directory, en bedrijfsbeveiliging. Tevens kunnen gebruikersaccounts en implementaties van de onderneming beheerd worden. Skype kan zelfs worden gebruikt met PBX-systemen of legacy video teleconferentie-systemen van een bedrijf.
Power over Ethernet is een technologie waarbij netwerkkabels elektrische stoom voeren naar een laag voltage apparaten. Veel van deze apparaten hebben twee connecties nodig: een elektrische en een netwerk connectie. De elektische connectie zorgt er voor dat het apparaat stroom ontvangt om te kunnen functioneren. Door middel van de netwerk connectie kan er gecommuniceerd worden met het netwerk. Echter, PoE kan de twee verbindingen combineren in een Ethernet-kabel.
Bluetooth op uw desktop telefoon geeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld telefoonboeken en afbeeldingen te synchroniseren met uw computer of headset.
Bij een vaste, analoge telefoon kan er slechts één dienst tegelijk gebruikt worden. Dit betekent dat faxen en bellen niet samengaan op hetzelfde moment.
Digitale, vaste telefonie wordt ook wel VoIP genoemd. Dit wordt steeds populairder in Nederland doordat het kosten vermindert, aangezien er gebeld wordt via het internet
Hybride analoge telefonie is een combinatie van de traditionele vaste, analoge telefoon en een IP telefoon. Er kan dus gecommuniceerd worden via de analoge en IP lijn.

Bekijk onze telefoontoestellen nu!

DESKUNDIG ADVIES NODIG?
BEL ONS OP
085 888 3452