Bel ons 085 888 3452
085 888 3452

Bel ons van maandag tot vrijdag
tussen 8.30u en 18.00u

Bel ons 085 888 3452

Headset Kabel Koopgids

Bij het kopen van een bedrade headset, is het belangrijk om te weten welke snoeren en kabels u nodig heeft om uw headset aan te sluiten op uw apparaten. Bekijk de onderstaande vragen of download de volledige headset kabel koopgids om precies te weten welke kabels beschikbaar zijn en welke u kunt kopen.

Headset Cable Guide
De meeste draadgebonden headsets zijn uitgerust met een Quick Disconnect of EasyDisconnect verbinding. Om uw headset te gebruiken met uw apparatuur, is een onder-kabel nodig om te verbinden.

Een reeks van onder-kabels zijn beschikbaar, waaronder 2,5 mm / 3,5 mm hoofdtelefoon-aansluiting, USB en vaste telefoon aansluitingen.
Het type kabel dat u moet kopen, hangt af van uw headset en het apparaat waarmee u verbinding wilt maken. U moet ervoor zorgen dat de onder-kabel compatibel is met uw headset en het specifieke apparaat.
Een versterker is aangesloten op uw headset om de geluidskwaliteit te verbeteren en de gebruiker te beschermen tegen plotselinge geluidsoptredingen.
Een hoornlifter is heel eenvoudig te installeren en zal niet langer dan twee minuten duren. U installeert de lifter in de juiste positie en klikt het vervolgens tegen de telefoonbasis aan.
Een Y training kabel wordt gebruikt om twee personen tegelijk te laten luisteren naar één gesprek, waardoor het perfect voor training en begeleiding.
DOWNLOAD ONEDIRECT´S KOOPGIDS
Download Onedirect´s headset kabel koopgids


DOWNLOAD ONEDIRECT´S HEADSET KABEL KOOPGIDS
DESKUNDIG ADVIES NODIG?
BEL ONS OP
085 888 3452