Bel ons 085 888 3452
085 888 3452

Bel ons van maandag tot vrijdag
tussen 8.30u en 18.00u

Bel ons 085 888 3452

Headset Accessoires Koopgids

Er is een breed scala van headset accessoires beschikbaar, allemaal ontworpen om het beste uit uw headset te halen. Bekijk de vragen hieronder voor meer informatie, daarnaast kunt u ook onze volledige headset accessoires gids downloaden om uit te vinden hoe headset accessoires de manier waarop u communiceert kunnen verbeteren.

Headset Accessory Buying Guide
Bluetooth via uw headset geeft de mogelijkheid gemakkelijk te kunnen koppelen met uw computer of desktop telefoon. Daarnaast, heeft u ook geen last van bedrading. Met betrekking tot communicatie is een bluetooth headset kost besparend en beschikt het over een laag stroomverbruik.
Een headset met noise-cancelling houdt in dat het achtergrondgeluiden vermindert worden, hierdoor kunt u beter horen en gehoord worden bij het voeren van een gesprek. Dit kan handig zijn wanneer u werkt in een ruimte waar veel geluid plaatsvindt, zoals in call centers.
Wanneer u op afstand gesprekken wilt beantwoorden en beëindigen, kunt u erover nadenken een headset met Electronic Hook Switch of hoornlifter aan te schaffen. Voor onderhoud van uw headset kunt u ervoor kiezen reserve oorkussens aan te schaffen en een draagtas voor het beschermen van de headset wanneer deze niet gedragen wordt.
Een Electronic Hook Switch is een kabel dat de draadloze headset elektronisch koppelt met een telefoon. Wanneer u een oproep ontvangt, wordt er een signaal gestuurd naar uw headset, waarna u met één druk op de knop van uw headset het gesprek op afstand kunt aannemen. Met dezelfde simpele handeling kunt u tevens het gesprek weer beëindigen.
Een hoornlifter geeft u de mogelijkheid op afstand een gesprek te kunnen beantwoorden en beëindigen. U plaatst de hoornlifter tussen de hoorn en speaker en zodra een oproep binnenkomt, wordt haalt de hoornlifter de telefoon van de haak en ontvangt u een signaal via uw headset. Hetzelfde gebeurt wanneer u weer een gesprek beëindigt via de headset; de hoornlifter brengt dan de hoorn vervolgens weer op de haak.
DOWNLOAD ONEDIRECT´S KOOPGIDS
Download Onedirect´s Headset Accessoires Koopgids


DOWNLOAD ONEDIRECT´S HEADSET ACCESSOIRES KOOPGIDS
DESKUNDIG ADVIES NODIG?
BEL ONS OP
085 888 3452