085 888 3452

Bel ons van maandag tot
vrijdag tussen 8.30u en 18.00u

Bel ons
YEALINK VoIP TELEPHONES

Koopgids: Draadgebonden telefoons
Laat Onedirect u helpen bij het maken van de juiste keus

Bedrade telefoons, of vaste telefoons, zijn ongetwijfeld van essentie in ieder kantoor. Met een draadgebonden telefoon kunt u onder andere de meest gekozen telefoonnummers opslaan in een elektronisch telefoonboek, gesprekken snel doorschakelen, conference calls organiseren, en een headset aansluiten.

Corded telephones

Hulp bij het kiezen van een draadgebonden telefoon

Lights

Analoge telefoons


Analoge telefoons zijn de meest populaire bedrade keuze voor op kantoor. Deze kunnen gemakkelijk verbonden worden met de vaste lijn of standaard telefooncentrale. Ze zijn compatibel met iedere PABX of ADSL.


Analogue phones

IP of digitale telefoons


Digitale en IP telefoons kunnen enkel verbonden worden met telefonische standaarden van hetzelfde merk. U moet wel al gebruik maken van een PABX Alcatel-Lucent merk, Unify / Siemens, Mitel / Astra, Avaya, Cisco, Panasonic.

Dedicated IP Phones

Unieke IP telefoons


Deze telefoons kunnen enkel met IP telefoonische standaarden van het zelfde merk verbonden worden. Daardoor is het van belang dat u al voorzien bent van Alcatel-Lucent IPBX, Unify / Siemens, Mitel / Aastra, Avaya, Cisco, Panasonic.


Functies van telefoontoestellen voor op kantoor

Lights

Hands-free functie


De hands-free functie activeert de luidspreker van de telefoon, waardoor de persoon aan de andere kant van de lijn gehoord kan worden door meer dan een persoon.

Lights

Koptelefoon met speciale knop


De meeste professionele desktop telefoons zijn compatibel met bedrade headsets. Tevens zijn er diverse aansluitkabels, beter bekend als QD (Quick Disconnect) kabels, welke je garanderen dat de door u gekozen bedrade headset aansluit op uw type telefoon.

Lights

De mute-functie


Doormiddel van de mute knop kunt u het geluid van de microfoon tijdelijk uitschakelen. Dit is een essentiële functie voor conference calls, zodat u niet gehoord kunt worden door anderen aan de andere lijn.

Lights

Programmeerbare sneltoetsen


Draadgebonden telefoons bieden de mogelijkheid om vaak gekozen nummers op te slaan onder sneltoetsen. Met één druk op de sneltoets kiest u direct het nummer van diegene die u opgeslagen heeft om snel te kunnen bereiken.

conseil Onedirect
Onedirect tip: Doormiddel van een uitbreidingsmodule kunt u het aantal sneltoetsen vermeerderen
PoE (Power over Ethernet)
PoE (Power over Ethernet)
Een technologie die het mogelijk maakt om bepaalde apparaten, zoals IP-telefoons, via netwerkabels op te laden, in plaats van traditionele stopcontacten. Dit vermindert de noodzaak voor meerdere kabels, waardoor het minder rommelig oogt en u uw kantoorruimte beter kunt inrichten.
Number of SIP accounts
Aantal SIP accounts
Het aantal SIP accounts waarover u beschikt bepaald het aantal oproepen die u in een keer kunt ontvangen. Let op, niet te verwarren met het aantal gelijktijdige oproepen.

SPECIFIEKE TELEFOONS

Lights

Telefoons voor aan de muur


Deze toestellen zijn compact en eenvoudig te gebruiken, ontworpen om te worden bevestigd aan de muur. Ze zijn meestal te vinden in foyers, gangen etc. Deze telefoons zijn tevens geschikt voor kleinere ruimtes: voor op een bureau of nachtkastje.

Lights

NoodtelefoonsDeze telefoons zijn uitgerust met een noodoproepfunctie. Afhankelijk van het model, kunt u tot 3 alarmnummers instellen.


 

DESKUNDIG ADVIES NODIG?
BEL ONS OP
085 888 3452