Bel ons 085 888 3452
085 888 3452

Bel ons van maandag tot vrijdag
tussen 8.30u en 18.00u

Bel ons 085 888 3452
PRIVACY

PRIVACY POLICY
Onedirect respecteert uw privacy

Databescherming
Wij nemen uw privacy serieus: alle persoonlijke informatie die u met ons deelt zal enkel gebruikt worden voor het doeleinde waarvoor u deze met ons deelde, zoals het verwerken van bestellingen of het aanvragen van informatie over onze producten. U zult tevens informatie ontvangen over ons producten, aangezien u hiervoor toestemming geeft zodra u zich registreert bij ons. Klanteninformatie die nodig is voor het verwerken van bestellingen zullen worden gedeeld met ons zusterbedrijf in Frankrijk, Onedirect S.A.S. OD Communications B.V. is een dochteronderneming van One direct SAS France, gevestigd op 58, av. Rivesaltes - 66240 saint estève, Frankrijk

Tenzij anders overeengekomen, dient u alle persoonsgegevens in te vullen op de formulieren. Mocht er essentiele informatie missen, dan is het mogelijk dat Onedirect uw aanvraag niet zal kunnen verwerken. Alle persoonsgegevens dienen echt, correct, compleet en geupdate te zijn. Klanten dragen de volledige verantwoordelijkheid voor negatieve gevolgen van het verstrekken van foute, incorrecte, incomplete en verouderde gegevens. In het geval Onedirect een speciale servcie verstrekt waarbij de data op een afwijkende manier moet worden behandeld, dan zullen de specifieke databescherming voorschriften voor deze service worden gehandhaafd.
Recht op toegang tot en wijzigen van uw persoonlijke data
Mocht u toegang willen tot uw persoonsgegevens, deze willen wijzigen, verwijderen of willen belemmeren dat deze worden gebruikt voor bovenstaande doeleinden, klik dan op de link onderaan de email die u heeft ontvangen. Ook kunt u een email sturen naar contact@onedirect.co.nl of schriftelijk een verzoek indienen: Postbus 59245, 1040KE Amsterdam, Nederland, tesamen met een kopie van uw identiteitsbewijs, tesamen met een kopie van uw identiteitsbewijs.